Live While We're Young✦
EntriesAboutDarlinksStuffies

FB TWIT BLOG
kat umah reena , my fren yoe !
POSTED ON: Wednesday, June 23, 2010 at 12:31 AM | 0 cookies

Ni masa kt rumah reena... my friend, dia ska buat lawak.. kalau kawan ngan dia mesti happening giler... dia buat jamuan perpisahan sbb dia nak pindah ke MRSM TRANSKERIAN.. so sad.. tapi lps dua bulan dia balik ke skowla kami semula sbb kt sana jadual sangat ketat.... biasalah MRSM lah katakan...tapi x pa sbb dia tetap kembali ke skowla kami...



 
   

INILAH MODEL- MODEL YANG AKAN DATANG
HAK2X  HAK2X   HAK2X

macam 2x mak dia masak... sedap sangat.... lagipown mak reena sporting orangnye.. x boleh puji lebih nanti dia kembang... wakakaka..!!
jangan marah tau.. reena...  okey setakat inilah saje...

THANKS FOR READING


My pastMy future
Disclaimer



Assalamua'laikum . This is my paradise. Imma directioner :D Speaking here is Nurshadatul Akma . Do follow and leave your footprints on my tagbord xD Be nice here . Don't do anything that might harm my blog!

Hit the board!






Past Tenses




Credits


Own by : Ama Simpson
Template by : Nina Lloyd
Big help :