Live While We're Young✦
EntriesAboutDarlinksStuffies

FB TWIT BLOG
holiday's around the corner peeps !
POSTED ON: Wednesday, December 14, 2011 at 2:39 AM | 0 cookies

Assalamua'laikum earthling ! petang ni kelmarin aku gi beli barang skolah . sebut je psal sekolah . respon nya msti ' ahh.. aq x puas cuti lagi lah ' or ' kenapa najib x panjangkan je cuti sekolah? '
haha . btul tak ?
tahun ni x semua barang aku baru . mak aku kata time form 1 and form 2 aku semua baru . this year bgi turn adik aku lak . bb dy nk msok skolah menengah tahun depan .
jap2 . ape yg aku dapat ?
*beg skolah
*kasut skolah
tu jerw . sedeh dengar bnda tu je aku dpt . HAHA . yg pling best time kat kedai wahab tu en . adik aku yg last skali tu.. dia nak kasut tali tp abah aku x kasi . bkn nyer x kasi . abh aku kata beli kasut biasa dlu . nnty beli pulak kasut tali .
lpas abh aq kta camtu . adik aku terus muka masam . *merajuk lettuww =='
kami semua ada kat bhagian ksut . dy sorang je pi melilau dlm kedai tuh .
act merajuk lar ktakan .
last2 skali abah aku beli jugak kat dia . haesh ! budak nih mmg over btol lah .
balik rumah trus try ksut tu . mcm tak nak bukak uh .
menyampah aku tengok ! tapi kalau kasut warrior kecik nmpak comel lhah .
suke tengok :3
p.s: moral disini , kalau korunk x dpt apa yg korunk nak . try buwat muka pasrah ke masam ke .
mcm adik aku ! HEHE. confirm dapat punya !

THANKS FOR READING


My pastMy future
Disclaimer



Assalamua'laikum . This is my paradise. Imma directioner :D Speaking here is Nurshadatul Akma . Do follow and leave your footprints on my tagbord xD Be nice here . Don't do anything that might harm my blog!

Hit the board!






Past Tenses




Credits


Own by : Ama Simpson
Template by : Nina Lloyd
Big help :