Live While We're Young✦
EntriesAboutDarlinksStuffies

FB TWIT BLOG
i'm proud to BE MALAYSIAN !
POSTED ON: Sunday, December 11, 2011 at 3:04 AM | 0 cookies

Assalamua'laikum . hi peeps
.
urghhhhh . aku benci sorang budak neih .
tadi aku buka twitter
*check mentions
and then , ada la sorang budak dari indonesia nih .
tiba-tiba je kata kat aku .
are you from malaysia? Your ava with malaysia flag? I don't think so I think greyson with indonesia flag! Not malaysia!!
baca tuh !
aq balas ...
so ? what is the matter with you ? hey , we are enchancers . A BIG FAMILY .
this opinion . if you agree , keep reading.
if you're not . press ctrl and f5 .
then MAGIC will happen !
see, mcm mna pemikiran org indonesia ?
betapa cetek nye ? pkir GC diaorg punya jerw .
org lain dlm dunia nie ? rmai lgi weh !
aku bukannya nak mgutuk , tp yg tweet kat aku nie umor ats aku tw ak .
tp pemikiran tetap TAK MATANG !
aku malas nak ckp kasar . *no harsh words
mmg la twitcon aku GC pegang bndera malaysia .
so ? ada masalah ?
haaaa ... kan dah kluar dah bnda niyh . sorry guys !
HAHA . lau tak aku nak ckp benda nie je .
*nseb baik aku sbr lagi
nak kata GC kau punya ?
take him !
aku sekadar minat talent and suara dia jea .
bkn nyer aku nak dia pun .
beribu... uppss . silap ~ berjuta lagi peminat dy kat DUNIA ni taw .
bukan kau sorang je .
aq mlas nak mention nma dia kat sni .
menyemak jeaa .
p/s: aku minat dia because of his talent !
aku bukan nyer minat dia GILA-GILA macam kau !

THANKS FOR READING


My pastMy future
Disclaimer



Assalamua'laikum . This is my paradise. Imma directioner :D Speaking here is Nurshadatul Akma . Do follow and leave your footprints on my tagbord xD Be nice here . Don't do anything that might harm my blog!

Hit the board!






Past Tenses




Credits


Own by : Ama Simpson
Template by : Nina Lloyd
Big help :