Live While We're Young✦
EntriesAboutDarlinksStuffies

FB TWIT BLOG
Kesan
POSTED ON: Tuesday, December 13, 2011 at 7:52 PM | 0 cookies

Assalamua'laikum makhluk Allah semua . ouke . hri nie aku nk update psl lintah :( .
egat tk lgi nak entry aku psl lintah tu ? ni smbungan dia. *ada smbungan lak dah . *HEHE*
ala .. yg kna lintah kat KEM uh ? lau tak egt mmg kau AMNESIA !
tadi aku try lah belek tmpt yg kna lintah tu . then , aku tgok ada kesan / aik ? bkn selalunya kalau kna gigit ngn lintah lama2 dia hilang ker ?
ntah lea . aq pun tataw . tp slalunyer hilang kan .
bila aku tengok kesan tu tdi . teringat balik peristiwa tuh . urghhhh . a BIG nightmare !
ouke . tu jew aq nak update . aku bosan so aku update nie jea lah . :)

THANKS FOR READING


My pastMy future
Disclaimer



Assalamua'laikum . This is my paradise. Imma directioner :D Speaking here is Nurshadatul Akma . Do follow and leave your footprints on my tagbord xD Be nice here . Don't do anything that might harm my blog!

Hit the board!






Past Tenses




Credits


Own by : Ama Simpson
Template by : Nina Lloyd
Big help :