Live While We're Young✦
EntriesAboutDarlinksStuffies

FB TWIT BLOG
WARNING . its just a dream !
POSTED ON: Wednesday, December 21, 2011 at 12:57 AM | 0 cookies

Assalamua'laikum . oke . 
sebelum mula apa2 . aku nk bgi warning . post nie psl Greyson Chance . kalau tak nak baca, di persilakan berambus dari sini kayh . Aku pun tk tw camnea boleh dapat benda neihh . maybe korg akn pkir GILERR AH MINAH NIEH . tp mmg betul terjadi . *cuma mimpi*
OKE, jum story morrieee . 

u know what ? you know what?
*of course lah kau tk tw . aku x cerita pun lagi !

i dreamt about Greyson Chance last night !



crazy right ? urghhh . i dont know why i dreamt about him . tetiba KAU muncul dlm mimpi aku pulak dah .
apekeheee nyer neih . Lepas aku bangun dari tidur . aku pun gelak-gelak larh . and then mak aku tegur  apasal bangun2 trus gelak neih . HAHA .
kelakar weh apa yg aku mimpi . smpai sekarang aku msih dok gelak psl mimpi tu lagi . 
seyes, tak boleh lupa . Hampehh~


bila egat balik, mesti aku akn gelak . ooo.. please dont ! dah la pecah masuk mimpi aku . then hilang cam tu jaa . aiyak~ okeoke . i cant stop laughing now . someone please help me !!!
i'm dying now ! HAHA . *not exactly*

nak tawu apa aku mimpi ? *hehe* Tak payah lar . ^_____^  secret ! malu . HAHA .


kan x psl kena free ngn mak aku . haeshhh . oke. skrang ni aku tengah taip lengai gila bangang sebab keja dok gelak jea . arhhhhhh . *tengah berharap kotak ketawa aku hilang sekejap mcm SpongeBob*

malu+kelakar+tak percaya = semua ada ! 


*muka pasrah lah pict ni*
who are you staring at ?
*still cute*
you're very cute just the way you are :)

ouke . thats all . tak suka ? kan aku dah bagi
WARNING tadi !
tu laa.. gatal nk bca sgt entry neih . 
^___^
Ambekk KAU !

p.s: ok . dah baca . diam . tk tw lah cmnea boleh muncul suddenly dlm mimpi aku .
dah2 . aku tak nak gelak dah ! STOP IT !

Labels: ,


THANKS FOR READING


My pastMy future
Disclaimer



Assalamua'laikum . This is my paradise. Imma directioner :D Speaking here is Nurshadatul Akma . Do follow and leave your footprints on my tagbord xD Be nice here . Don't do anything that might harm my blog!

Hit the board!






Past Tenses




Credits


Own by : Ama Simpson
Template by : Nina Lloyd
Big help :