Live While We're Young✦
EntriesAboutDarlinksStuffies

FB TWIT BLOG
zamir , master chef :)
POSTED ON: Tuesday, December 13, 2011 at 7:31 AM | 0 cookies

knal tak ? oke . before that .
Assalamua'laikum peeps :)
ni lah Zamir masterChef Malaysia .
aku suka dia dlm rrmai2 contestants
dy mmg best .
meh nak citer skit .
td aku tgok MasterChef .
tengah dok syok tgok .
tibe2 adik aku mai2
kata yg muka ZAMIR nie cm penah tgok .
^___^
aku pun rsa cam tu gak .
punya dok pkir spea Zamir tuh .
adik aku sorg lgi lak kata
'eh, muka Zamir nie mcm Along lah'
HAHA .
A big clap for you bro !
last2 dy dpt teka .
aku pon baru perasan yg muka Zamir tu
macam Along aku .
then, aku punya laa usha muka Zamir tu .
ptot lah mcm aku penah tgok .
rupa nya ada iras2 abg aku .
p/s: Hum . abg aku second (Angah) pon ada sorang artis nie muka iras2 dia jugak .
haiyooo . lepas nie spa pulak ?
dlm dunia ni ada 7 org muka sma kan .

THANKS FOR READING


My pastMy future
Disclaimer



Assalamua'laikum . This is my paradise. Imma directioner :D Speaking here is Nurshadatul Akma . Do follow and leave your footprints on my tagbord xD Be nice here . Don't do anything that might harm my blog!

Hit the board!






Past Tenses




Credits


Own by : Ama Simpson
Template by : Nina Lloyd
Big help :