Live While We're Young✦
EntriesAboutDarlinksStuffies

FB TWIT BLOG
4.45 A.M baby
POSTED ON: Monday, January 2, 2012 at 1:04 PM | 0 cookies


assalamua'laikum bloggie :] oke . as the title shows ... skrg ni pukul 4.45 in the morning . so, aku tade keje en . hapdettee blog la jwb nyer . alang2 tu en . lepas ni maybe dah x boleh update selalu . why ? oh, you know it guys . school will starts in just one day . insane ! #Malaysia would be a better country if i'm the PRIME MINISTER . haha . *morningDreaming* boleh bagi cuti byk sikit .

oke , back to the story , aku nak cerr lah sikit psl tadi . hehe . malam tadi aku pegi beli barang ah nak bwa pegi asrama . Banyak kutt . tak tw lah bapa byk aku nak kena bawa BEG esok . HAHA . wait and see . but dont say anything . shut the Mouth up ! urghh ...  oke psl beli brg .. tu jer . tutup cerita

asal aku tak ngantuk lagi neih . lepas hapdette ni aku nak try pura2 tido ah . nnty tido sniri la tuw .
hum . psl apa lagi ek ? oh yaa . aku nk tnya , Aku sorang je ker PACK barang pukul 3.30 pagi ? ha? ada tak org cam aku dlm dunia ni . best taw akk . nak join ? ala. sorry to say , sesi kemas-mengemas dah abis lah . len kali jer lah ek . maaf byk2 . hmm, oke fullstop cerita psl PACK .


what's next ? oh okay , stu lagi esok aku nak balik pukul bp ah ? ntah la . depend lahh . hum . kay ahh . tu jerw . yg last ni pendek gila cerita aku . HAHA . pdn muka . spa swoh kau baca ?

p.s: cant wait to meet my girls :D miss them badly already . oke, ni nak tnya
spa nak tlong angkat beg utk aku esok ?

boleh la , boleh laa :) *EvilLaugh*




THANKS FOR READING


My pastMy future
Disclaimer



Assalamua'laikum . This is my paradise. Imma directioner :D Speaking here is Nurshadatul Akma . Do follow and leave your footprints on my tagbord xD Be nice here . Don't do anything that might harm my blog!

Hit the board!






Past Tenses




Credits


Own by : Ama Simpson
Template by : Nina Lloyd
Big help :