Live While We're Young✦
EntriesAboutDarlinksStuffies

FB TWIT BLOG
last post before the school begins
POSTED ON: Monday, January 2, 2012 at 10:18 PM | 0 cookies

assalamua'laikum makhluk ALLAH :)
how are you doing today ?

oke. hope semua okay saja . tengok title tu . last post . HEHE . now 2.11 ptg pada tanggal 3 aribulan januari 2012 . time for go back to the hostel #Hostellers :) *haha* hentam saja perkataan tu .

hehe . aku baju batik tak iron lagi . Alah, lepas aku update ni aku iron lahh . hum . sedih gila bak ang . tak boleh online tengah2 malam dah , kena tido awl . a big nightmare . dah la this year KENA ambil SPM . uppss .. silap pulok dop . PMR lah ==' 

lebeh pulak dah . haeshh . aku pukul 3 stgi baru nak balik . less than an hour :( lex lu . elok habiskan saat2 terakhir dgn ONLINE . HEHE . 
aq tengah tgok citer G-Force ni . teringat pulak time sekolah rendah cikgu bwa aq, hami, alia, and reena pegi tengok movie ni . lama dah movie ni . BEST .

^______^ hanya kami sahaja :) dont be jelly with meyy :)

oke lah dude . tu jer post aku . kbaii :)

THANKS FOR READING


My pastMy future
Disclaimer



Assalamua'laikum . This is my paradise. Imma directioner :D Speaking here is Nurshadatul Akma . Do follow and leave your footprints on my tagbord xD Be nice here . Don't do anything that might harm my blog!

Hit the board!






Past Tenses




Credits


Own by : Ama Simpson
Template by : Nina Lloyd
Big help :