Live While We're Young✦
EntriesAboutDarlinksStuffies

FB TWIT BLOG
first post in 2012 and the first CRY in 2012
POSTED ON: Monday, February 6, 2012 at 7:19 AM | 0 cookies

Assalamua'laikum para readers ,
lama aku tak blogging kan . sibuk sikit lah tahun ni .
setakat ni , aku boleh la lagi faham apa yang cikgu ajar ,
cuma kat math SLOW sikit . HAHA .
kena banyak-kan latihan la aku lepas ni .

guys, aku sedih sangat .


aku tak taw nak cerita kat spa . nak cerita kat belog ?
stgy org pikir aku ni apa pulak..kan .. ckp sorang2 .
tapi tak pa lhaa . aku simpan dlm hati ja . benda ni baru ja berlaku tadi .
sekelip mata , tiba-2 air mata aku keluar .
tapi lagi aku pendam , lagi sakit weh .

aku rasa macam nak jerit ja . biar semua org taw mcm mna aku sedih 
aku dah tekad , tahun ni aku takmau nangis-2 , takmau fed-up
aku siap bajet lagi sebulan , aku boleh nangis 5 kali kebawah . 
kalau boleh , aku taknak nangis langsung .
tpi aku ni sapa lah kan , hanya manusia biasa . Ada perasaan jugak .

aku rindu sgt time skolah rendah , kalau ada apa-2 , mesti aku cerita kat kwn aku .
tapi skrang dia sekolah lain . aku still egat kwn2 lama aku .
tak kira larh sekolah rendah or menengah yg dh pegi jauh dari aku .

ampa egat weh , aku sayang ampa sgt-2 . 
once we're friend , we're always friend :D
kalau ampa nak lupa aku , aku tak kisah lah weh .
tapi aku memang takkan lupa ampa .

maybe kita berubah . yes, ego kita semua memang tinggi .
EGO ! kau sombong dgn aku . aku pon sombong dgn kau .
tak pea lah . aslkan kau bahagia . aku pun tumpang bahagia .

aku menyesal sebab aku tak dpt grab skolah tu skali dengan kau .
aku menyesal sbb aku tak halang kau pindah sekolah .
aku menyesal sebab aku biar kwn-2 aku semua tinggalkan aku .
one by one weh . aku tak sedar Allah mula jauhkan aku dgn kwn aku sorang demi sorang .

tapi tak pa . aku redha . mungkin Allah nak bagi aku kawan yg sesuai kan .
bukan nak kata ampa tak sesuai . mungkin aku yg tak layak .
tak pa . aku doakan ampa berjaya dunia dan akhirat .

yes, memang aku tengah menangis . 
and you know what . Crying does make people satisfied !

ps: remember this ! doesn't matter what will happen
Once you entered my life , you always the actor and actress of my life .
playing your own role with your own styles





THANKS FOR READING


My pastMy future
Disclaimer



Assalamua'laikum . This is my paradise. Imma directioner :D Speaking here is Nurshadatul Akma . Do follow and leave your footprints on my tagbord xD Be nice here . Don't do anything that might harm my blog!

Hit the board!






Past Tenses




Credits


Own by : Ama Simpson
Template by : Nina Lloyd
Big help :