Live While We're Young✦
EntriesAboutDarlinksStuffies

FB TWIT BLOG
one direction
POSTED ON: Monday, February 6, 2012 at 8:53 PM | 0 cookies

Assalamua'laikum . 
How are you ? are you doing well or tut...tut..tut.. HAHA .  skrg tengah hari. aku nak story pasal One Direction . semalam aku nangis en , tadi aku buka twitter , then nmpak muka 1D . terus Happy . haha . TakBolehBelah ! Tambah si Zayn Malik tu . 

here he is .



Lagi hebat , mlm tadi .. aku kata Zayn tu Boyfriend aku . then , ada sowang ni pi percaya mau cukup . HAHA .
HEY, Dont you know who he really is ? kena prek centu ja . lawak gila . lama gak ah . First aku kata la ... ni aku nak perasan jap . boyfriend aku *drumrolls* Zayn Malik . then, aku tengok respon dia mcm tak kenal Zayn malik ni spa . Aku pun bagi clue ke-2 , 'Dia ni satu dunia kenal , ag ja tak . femes kut , ramai org minat' . lepas aku kata centu , dia terus pi Google Zayn Malik tu kutt . Last-2 baru dia taw .
Dia kata ,' weyh , aku egt yg betui-2 . aku serious ni'
HAHA . sorry tut... , nama tak boleh didedahkan ! aku memang tak leyh tahan gelak gila time tu. Sakit perut weh . Kalau ag baca post ni , Just Shut your Mouth up ! HAHAHAHAHA .

Why aku minat giler ngn 1D ? try dengar lagu depa lu  serious best . rasa mcm nk tekan button repeat byk-2 kali tu . mesti ampa akn rasa nk lagi lgu depa . #TrustMeehhh .


isn't they cool ?
One Direction is cool ! i know it .
One Direction is Awesome ! yes ,I know it
One Direction is Freaking Hot ! HAHA , we all know it !

their best single is What makes you beautiful ---->OHHHSEMMM<----
Kalau tak silap aku , single tu baru dikeluarkan dlm masa sejam centu , dah jadi hit no .1 kat UK .
Best ! Try lah dengar . just take an hour kay . incredible !
Aku lebih suka time tak ramai sgt org kenal 1D kat skolah aku .
it's just my secret with some other Directioners kat skolah tu .

tp skrg ni peminat dia semakin bertmbh .
aiyo0o0o.. tak pa lhaa . keep it up !

ps: it's just my opinion . kalau korang x minat 1D . as what you want lah .
ekut suka ampa :D warning ! kalau x suka post psl 1D . better jangan baca .
haha . 

THANKS FOR READING


My pastMy future
Disclaimer



Assalamua'laikum . This is my paradise. Imma directioner :D Speaking here is Nurshadatul Akma . Do follow and leave your footprints on my tagbord xD Be nice here . Don't do anything that might harm my blog!

Hit the board!






Past Tenses




Credits


Own by : Ama Simpson
Template by : Nina Lloyd
Big help :