Live While We're Young✦
EntriesAboutDarlinksStuffies

FB TWIT BLOG
Yup its Him , Miyyo Azman
POSTED ON: Saturday, March 17, 2012 at 4:19 AM | 0 cookies



Assalamua'laikum bloggers-2 . hyep . okay , lame kan aku tak update blog ni . dah berhabuk-2 dah .. fuhh..fuhhh .. *cuci sikit* . kayy , dah tak berhabuk dahh . HAHA . malam tadi Live Stream .

#Sumpah best ! tak bohong . 5 jejaka idaman malaya konon nya . HAHA . tak boleh belah .
tapi diorang sporting . tambah-2 Miyyo . haha . nak tawu siapa Lima jejaka tu ? haha .
---> Miyyo , Khalif , Hafeez , Aqil and Alep <---
kelakar pun ada . harharhar .time LS tu , siap nyanyi lagu 1D lagi . haha . One thing , WMYB and Forever Young .

okayy , kenapa aku selalu sebut nama Miyyo ? HAHA . dia ni friendly giler . kalau org tweet dia kat Twitter , confirm selalu dia akn balas :D serious tak sombong . ye laa , kat twitter tu ada la jugak Tweetfamous yg sombong kan . Tapi Miyyo tak . and you know what, after a few month he deactivated his twitter acc because of peoples keep bashing him . And now he's back !

WeLcOmE BaCk mIyYo ! CONFIRM semua fans miyyo happy giler :D tak apa lah yg pasal bash tu .
Past is Past , Future will come . yey ! kesian sekat dia , semua Bash dia kenapa ? sampai jadi trending . Not just in Malaysia okayy , Trending sampai Worldwide . Dia baru buat acc twitter malam tadi and guys , guess what ? only in few Hours , dia dpt 3k followers :D

HAHA . he's superb ! lama-2 rindu nak baca tweet Miyyo :) at last he's Back . HAHA . finally, terbuka juga hati dia untuk buat acc twitter lagy kan . Mr . BObbinsky :) <--- kinda weird name but comel .
nak tgok Miyyo . let me upload it :)





org selalu tnya aku . spe Miyyo tue . 
haihh .

p.s: hensem kan . tapi tu tak kira lah . yang penting dia tak sombong and Friendly :) tweet dia best .
oh , Miyyo Azman . the famous kid on twitter :) and now you know who is he . 

Labels: ,


THANKS FOR READING


My pastMy future
Disclaimer



Assalamua'laikum . This is my paradise. Imma directioner :D Speaking here is Nurshadatul Akma . Do follow and leave your footprints on my tagbord xD Be nice here . Don't do anything that might harm my blog!

Hit the board!






Past Tenses




Credits


Own by : Ama Simpson
Template by : Nina Lloyd
Big help :