Live While We're Young✦
EntriesAboutDarlinksStuffies

FB TWIT BLOG
Kem Motivasi
POSTED ON: Wednesday, June 6, 2012 at 6:42 AM | 0 cookies

assalamua'laikum makhluk Allah yang kerdil ,
lama jugak kan aku tinggal blog ni . Sekali sekala aku tukar la jugak skin dia ni . Bila dah bosan tukar lah . Biasa lah -->Habis madu sepah dibuang<--
*sesuai ke peribahasa tu ? ahh ... lantak lah :) Sekarang ni cuti pertengahan tahun, sebut je cuti mesti best kan . hehe . but this holiday no plan lahh . tak plan pun nak pergi mana-mana . So, stay rumah mengadap lappy nie jer lah . Mesti ingat aku nak mengadap Buku en . Sorry brother ! time study , Study ah . Time holidays jangan kacau aku !

ni nak story pasal Kem aku pergi haritu . Best lahh :D time nak pergi tu .. punya lah nak balik . Tapi bila time balik tetibe je tak nak pulak . Biasa lah *Lumrah Kem* . Facilitators kat sana pon okayy la . ada la yang ehem..ehem.. sikit but okay lah . Let me list :  Uncle Bob , Arelong, Abg Nemo , Abg Din, Abg iqbal , Kak z and Kak fai :D

*Balik Kem* i feels so motivated ! *Lepas sehari dua * Perangai surf aku datang dah . Kalau surf kat laut betul2 tak kalut . ni ape lagi . konfem lah surf internet . HAHA . nak buat camne ? that is me . Just accept it  lah . nak tengok gambar . jap nak upload . tapi satu jer lah . kang banyak2 , Loading tak habis-habis .


*abaikan aku*

cute tak kami semua Form 3 ? HAHA . aku sayang hampa form 3 sangat-2 . Friendship never last :)
i love you all . in Two weeks more , we're gonna join this camp but for Skor A punya lah . Motivation , Motivation sudah habis . This camp is better lah from kem lata chelak . yeahh . last year
 camp tuu . tak ingat ? alaa,yang pacat pacat tu . no pacat pacat ! leecheessssss . HAHA .
p/s : okayy thats all peeps :3 hope you enjoy reading this little tiny entry .




THANKS FOR READING


My pastMy future
Disclaimer



Assalamua'laikum . This is my paradise. Imma directioner :D Speaking here is Nurshadatul Akma . Do follow and leave your footprints on my tagbord xD Be nice here . Don't do anything that might harm my blog!

Hit the board!






Past Tenses




Credits


Own by : Ama Simpson
Template by : Nina Lloyd
Big help :