Live While We're Young✦
EntriesAboutDarlinksStuffies

FB TWIT BLOG
Majlis Ihtfal peringkat Negeri 2012
POSTED ON: Saturday, June 30, 2012 at 9:33 PM | 0 cookies

Assalamua'laikum :)

hye semua !!! *act mcm ramai yg baca blog aku nih*
haha . kaykayy . today i want to tell you a little piece of the ihtifal . it was held at Al-Masyoor Lelaki .
quite far from our school , it took 45 minutes to reach the school . *vomit* itu perkara biasa lahh .

aku masuk Pertandingan Kuiz Bahasa Arab . Tapi dengan DUKACITA nya aku umumkan . Kami tak menang pun . aku pergi ngn mimi sab and aiman . Solan Nahu dia okayy la . tapi soalan Umum dia . aku pening . aku mna la tahu sgt general information ni .

tapi tak pa laa . kami dah try yang terbaik *ayat lapok*

SMKPP menang sekolah KAA terbaik seluruh Pulau Pinang :) alhamdulillah .

dalam kuiz ulum wahyu menengah rendah dapat number dua . okay lah tu :)
^___^ congrats kat Hariz, Irfan and Badrul . korang superb :)
kuiz ulum wahyu Menengah Atas dapat number Pertama . Cayalah Kak Nab, Kak Leha and Kak Pika Foat . Do the best for national nanti :)

ape lagi ek . aku pun tak ingat dah . mcm2 la pertandingan ada . apapun best lah :)

you know what ? you know what . aku jumpa abag arif and abg azmir rituw .
sembang la ngn depa . Best la jumpa senior lama . Abang arif semakin tinggi . Abg azmir pun sma la .

jap nak upload pict . satu je lah .


nie aku tak tahu spe tangkap . Mashoorians kut .
Pinjam sat pict ek .
aku terjumpa pict ni fb fb spe ntahh . 

rupanya , depa snap pict diam2 . oh pandai depa . time ni kami semua tengah sembang dengan abg arif . tetibe je hujan . so, duduk lah bwh payung tu . Best la jugak sembang2 .

ps: ape2pun , congrats kat semua sekolah yg menang :) bye . Have a nice day :) dah2 . tu je aku nak post !


THANKS FOR READING


My pastMy future
Disclaimer



Assalamua'laikum . This is my paradise. Imma directioner :D Speaking here is Nurshadatul Akma . Do follow and leave your footprints on my tagbord xD Be nice here . Don't do anything that might harm my blog!

Hit the board!






Past Tenses




Credits


Own by : Ama Simpson
Template by : Nina Lloyd
Big help :