Live While We're Young✦
EntriesAboutDarlinksStuffies

FB TWIT BLOG
second camp :D
POSTED ON: Saturday, June 23, 2012 at 9:51 AM | 0 cookies

oh well , assalamua'laikum and good morning peep . already 12:41 here and i'm not sleepy yet !
suddenly , terasa macam nak update pasal second camp yang kami form3 pergi minggu lepas .

best giler siot ! rasa mcm nak pergi lagi je . ingatkan Rebutia jugak yang jadi Faci kali ni tapi kali ni Metafora pulak . Awal-2 takut giler siot . Tuan Sezali marah-marah . dah la kmi sampai lambat . Bila sampai je semua dah susun kerusi . #Sedih gila

tapi tak pa. First2 ingatka kem ni best mcm sebelum ni . tapi tak pun . Tu awal2 . tapi bila lama2 kat kem tu . Tuan Sezali tak lah garang sangat un . Penyayang orangnya . lawak giler . ingatkan Tuan Sezali tu panas baran ke aa ke . Sekali dia naikkan suara , rasa mcm nak terkeluar jantung-jantung habeh . dah la kuat then , pakai mike pulak tu . nak pecah gegendang telinga aku ni .

Tapi dia marah-marah pun untuk kebaikan kami semua jugak . Untuk students PMR jugak . dia sayang kami . Kami tau tu . kan3 . Kem kali ni tak dea gambar laa sebab plajar SMKPP tak der yang bawa handphone or camera pun . ye laa . Minggu yang kami pi kem tu minggu tak balik asrama .

tu lah pasal . tapi kalau bawa pun bukan ada guna sebab tak der line . baik tak payah bawa . Buang masa jer . fasa ketiga pulak bile eh ? ade ke tak ?
hope-2 ada . Boleh la jalan2 sikit .

ps: Kem kali ni semua best2 . Fighting ! budak PMR semua . 

THANKS FOR READING


My pastMy future
Disclaimer



Assalamua'laikum . This is my paradise. Imma directioner :D Speaking here is Nurshadatul Akma . Do follow and leave your footprints on my tagbord xD Be nice here . Don't do anything that might harm my blog!

Hit the board!






Past Tenses




Credits


Own by : Ama Simpson
Template by : Nina Lloyd
Big help :