Live While We're Young✦
EntriesAboutDarlinksStuffies

FB TWIT BLOG
trial is around the corner
POSTED ON: Friday, July 27, 2012 at 11:25 PM | 0 cookies


Trial ! Trial ! PMR TRIAL !

of course it's a big nightmare for us . tinggal lebih kurang seminggu lebih jea lagi . Okayy , aku sedar aku kena tinggal kan segala2 nya . Tapi aku ak boleh . haiihh ==' . susah la kalau macam ni .
Form1 and Form 2 tak cover lagi . Yang form 3 pon terkedek-kedek . hishh .

apa2 pun . Doakan untuk kami semua Batch '97' !  mendoakan kejayaan orang tu kan bagus :] ingat tu . aku harap sgt result aku tak mcm hampeh . Aku still lagi main2 . Dasar tak sedar diri ! Tengok orang lain berjaya mcm best jea kan . How do you guys get motivated to study ah ?


aku nak mintak maaf kat semua org kalau ada salah.
maafkan aku kalau aku ada silap kat hampa . Exam dah nak dekat . harap kalau ada salah . Maafkan lah ek
!



THANKS FOR READING


My pastMy future
Disclaimer



Assalamua'laikum . This is my paradise. Imma directioner :D Speaking here is Nurshadatul Akma . Do follow and leave your footprints on my tagbord xD Be nice here . Don't do anything that might harm my blog!

Hit the board!






Past Tenses




Credits


Own by : Ama Simpson
Template by : Nina Lloyd
Big help :