Live While We're Young✦
EntriesAboutDarlinksStuffies

FB TWIT BLOG
This is it !
POSTED ON: Sunday, October 7, 2012 at 12:40 AM | 0 cookies

Assalamua'laikum .
hi guys ! Long time No see XD okaayy , this tuesday is the day :) what day ? Jyeaaahh ,, Pmr of course ! hum ,, terbuka hati aku nak update blog nie tetibe . Sudah sekian lama aku menyepi kan , kan kan . Aku ambek 9 Subject :) 

-Bahasa Melayu 
-Bahasa Inggeris
-Bahasa Arab
-Matematik
-Sains
-Geografi
-Sejarah
-Kemahiran Hidup 
-Pendidikan Islam 

oukey , tu semua senarai subjek yg aku daftar for PMR . Wish me luck . Pray for me . this year, banyak aktiviti aku join . Baru-2 nie , last week lah tu ,, aku pergi USM Penang . Ada seminar kat situ . Best , dpt jumpak kwn lama2 . Aku jumpak nasuha and mimi kat sana . hehe . AND..... tak dpt jumpak budak bendui tuh *Alhamdulillah* tapi jumpak kwn dia . duk mai himpit2 kat kami psl budak bendui tu pulakk . Tolong laaahh . ouhh . please don't ! okay tutup cerita .

saat ni , aku nak mintak maaf dari hujung rambut ke hujung kaki . yag ada terasa ke apa kea tersinggung ke. maaf ek . setiap orang melakukan kesilapan . Halalkan segala ilmu yg diberi . nak tahu aku target berapa ? Nevermind , tak payah lahh . rahsia !  mana boleh gitau . kalau tak , tak rahsia lahh . 

Harap2 soalan tahun nie senang ek . Dah banyak benda dah cikgu-2 buat utk kami semua . Harap2 semua tu BERBALOI lah kan . Ameeeeenn .

p/s: nak tanya ni ,, lepas PMR kena dtg sekolah ker ? hara2 tak lah .okayy , tu jeaa . and , aku tak percaya next year aku form 4 . Dah tuaaa dah aku . Sekejap jea kan .

THANKS FOR READING


My pastMy future
Disclaimer



Assalamua'laikum . This is my paradise. Imma directioner :D Speaking here is Nurshadatul Akma . Do follow and leave your footprints on my tagbord xD Be nice here . Don't do anything that might harm my blog!

Hit the board!






Past Tenses




Credits


Own by : Ama Simpson
Template by : Nina Lloyd
Big help :