Live While We're Young✦
EntriesAboutDarlinksStuffies

FB TWIT BLOG
Holidays Dude xD
POSTED ON: Monday, November 19, 2012 at 2:01 AM | 0 cookies




Assalamua'laikum and a very good evening readers . 
*Ade ker org baca blog aku neh?*
okay , abaikan ! hum , petang ni aku nak cerita pasal holiday tahun ni . Memadangkan result PMR tak keluar lagi , So.. aku takkan tenang . Harini result UPSR keluar . Untuk adik-adik yang berjaya tu , Tahniah ! bagi yang tak berjaya , tak pea . Ia baru bermula SPM and PMR ada lagi . tebus balik ! 

hum .. cuti ni aku tak pergi mana-2 pun . pergi berkelah ade lah and balik kampung . tu jerr .
bosan kan ? Nak buat camne ? tapi bulan 12 tak tau lah holiday kat ne . yang tu hanya utk bulan 11 jer .
aku stay umah online , makan , minum , tengok TV , and buat ape yang patut jer lahh . 
Bosan jugakk kekadang ==' .

Next Saturday , baru nak hangout ngn kawan . Tengok wayang wokk . cerita ape ? hum ,, Twilight dohh . Tak sabar lah pulak . ape-2 pun , SELAMAT BERCUTI SEMUA !

kbyee !

THANKS FOR READING


My pastMy future
Disclaimer



Assalamua'laikum . This is my paradise. Imma directioner :D Speaking here is Nurshadatul Akma . Do follow and leave your footprints on my tagbord xD Be nice here . Don't do anything that might harm my blog!

Hit the board!






Past Tenses




Credits


Own by : Ama Simpson
Template by : Nina Lloyd
Big help :