Live While We're Young✦
EntriesAboutDarlinksStuffies

FB TWIT BLOG
i got my watch back
POSTED ON: Wednesday, April 10, 2013 at 3:25 AM | 0 cookies

that typical watch ^___^


Assalamua'laikum and a Very good morning to you, my dearest readers .
*Ayat mengampu je tuh*

Dah macam speech intro dah . Ehem ehem ... 
Tadi 10/4/2013 officially aku pergi sekolah lama aku *Smk Permatang Pasir* 
well, actually tak rancang pun nak pergi . Aku balik kelmarin petang sebab demam . then malam tu lepas jumpa doctor makan ubat semua terus tidur. Bangun pagi tadi demam tu dah okay lah sikit tapi selsema dengan batuk aku not yet . Aku terfikir tiba tiba pasal sijil KKQ aku . Dengar kata ada kat Biah , so aku tanya mak ayah aku then they said biar ayah aku jer pergi ambik . Alaaaa, aku nak pergi sendiri . Nak jumpak kengkawan . Tak best ah cemnie . So , aku pun kuatkan diri pergi jugak sekolah . Sampai2 je ada orang ni volunteer konon nak datang terpacak depan aku bila aku sampai . Sweet la sangat . Kawan k kawan . HAHA . enough enough . 

Sampai je , aku tengok penoh parking kat dewan . Rupa rupa nya smkpp tuan rumah untuk MTQ tahun ni . Budak Al Irsyad ada kut . Tapi tak pe lah . tak perasan kut . 
Intro pun dah panjang . Pasal tu je pong ==' . sebenarnya bukan nak cerita psl tu , aku nak cerita pasal that orange watch <3 p="">
Alhamdulillah takde cacat cela . Kalau ade , Siap ! ahahaha . Gangster dop ? Sayang gila jam tu . Datang > mintak > ambik > Belah ! tu je pong cerita dia sebenarnya . Saja buat panjang .
Thats all ? ho laaa , ape lagi . Nak ape lagi . apeape pun . Dah membesar rupanyaa . suara pun agak lain dah dulu kecik ja sekarang otw dah nak ***** . Satu kebiasaan lah tu kan .

Birthday dia lupa lah pulak . Nanti lah tanya lain . Nanti kat asrama takde lah jam Iman jadi mangsa aku . hehehe . Kesian iman . So , To iman : your service is not needed anymore *Baling lipas*  KAHKAHKAH . *annoying nyaa* and satu lagi tadi Amila ada kata yang S***** ada kata something tapi dia yang tanak gitau . Ape ape je lah . tanak gitau sudahhh , takmau tau ah cenni . *Nak tau sebenarnya*  

k lah.  tu je . bye and assalamua'laikum 



THANKS FOR READING


My pastMy future
Disclaimer



Assalamua'laikum . This is my paradise. Imma directioner :D Speaking here is Nurshadatul Akma . Do follow and leave your footprints on my tagbord xD Be nice here . Don't do anything that might harm my blog!

Hit the board!






Past Tenses




Credits


Own by : Ama Simpson
Template by : Nina Lloyd
Big help :