Live While We're Young✦
EntriesAboutDarlinksStuffies

FB TWIT BLOG
// no title puhlis //
POSTED ON: Wednesday, December 4, 2013 at 8:09 AM | 0 cookies



Hi and good night peeps ,
macam lah ramai baca blog aku ni kan . apa apa je lah . lantak lah apa pun . hmmmmm , okay apa aku nak post pun aku taktau . so disebabkan aku taktau lah hampa kena baca benda "taktau" yang aku tulis ni . Nak buat macam mana . Otak tidak mahu memberi kerjasama . Aku tak faham betul lah .

Esok EXO comeback , Esok EXOSHOWTIME and kenapa jugak esok aku sekolah?


nampak tu ? hmmm ... takpa aku cuba menerima apa yg telah ditetapkan untuk aku *Ayat tangkap leleh* 
tengah taip ni pun aku dengar lagu Miracles in December . sadis oh sadis 
idk y but this song is really really good !!! jinjia jinja good :) 
i mean REALLYYYY REALLYYY G.O.O.D. See that CAPSLOCK ?





kay dah la enough pasal exo . macam anoyying je. tu muqaddimah baru . 
hah , cakap pasal sekolah , tadi memang daebak ah dekat sekolah . Best lah jugak teknik menjawab tu tapi.... time physics tbh i kureng sikit memberi perhatian . sikit ja k sikit ja .
Kesian cikgu chinese tu , tapi satu benda aku perasan cara cikgu tu cakap mcm David Teo .
wuishh , mati mati aku ingat davis teo . muka pun lebih kurang sama ja . hmmmm ...

Kimia pulak cikgu dari Al Mashoor Lelaki Pulau Pinang . Best belajar electrolysis . 
Tapi sekali masuk salt  aku lost . aku cuba untuk memahamkan diri aku .
depan2 okay lah mai belakang2 ... hmph tak sanggup aku nak cerita .

esok ada lagi sampai jumaat ni .. so fighting Ama . Fighthing Spm Candidates 2014 Fighting Valours :)
InshaAllah boleh . Usaha . Tawakal dan Doa :)

p/s : tbh aku tak bersedia lagi untuk tahun depan . Sekejap je kan dah nak spm pastu habis sekolah menengah ada rezeki masuk universiti :) Pray for me xD



THANKS FOR READING


My pastMy future
Disclaimer



Assalamua'laikum . This is my paradise. Imma directioner :D Speaking here is Nurshadatul Akma . Do follow and leave your footprints on my tagbord xD Be nice here . Don't do anything that might harm my blog!

Hit the board!






Past Tenses




Credits


Own by : Ama Simpson
Template by : Nina Lloyd
Big help :